Tre av våra förslag som gör det enklare att få ihop det:

Mindre barngrupper i förskolan. För att skapa bättre förutsättningar till en lugn miljö och god pedagogisk verksamhet med personal som har tid.

Utbyggd och mer flexibel föräldraförsäkring. Skapar tid för barnen och ger bättre möjligheter att kombinera jobb och familj. Vi säger nej till kvotering, vi vill utöka antalet dagar och höja grundnivån.

Stöd till ekonomiskt utsatta barnfamiljer. Genom sänkt skatt på arbete, höjda bostadsbidrag och höjd grundnivå i föräldraförsäkringen vill vi göra det enklare för familjer att få ihop ekonomin.

 

Träff med elever!

Det blev många goda samtal idag när kommunstyrelse ledamot Anders Johansson (kd) besökte högstadie och gymnasieelever för samtal om den lokala uppföljningen av ungdomspolitiken (LUPP).

Riksdagsman besöker fritidshem

Kristdemokraternas riksdagsman Anders Andersson, Järnforsen besöker fritidshemmet Leoparden i Långasjö! Här tillsammans med partivännen och gruppledaren i Emmaboda Anders Johansson.

Riksdagsman Anders Andersson,

Bli medlem!

Göran HägglundBrinner du för samma frågor som jag?

Jag valde att gå med i Kristdemokraterna för att jag ville förändra samhället. Familjerna behövde mer makt och staten mindre, tyckte jag. Jag ville också arbeta mot rasism och kommumnism, för frihet och medmänsklighet. Idag har vi kommit en bra bit i den riktningen. Valfriheten har ökat samtidigt som välfärden har blivit starkare. Det visar att politiskt arbete är viktigt och gör skillnad.

Jag hoppas att du vill göra samma val som jag gjorde en gång, och bli medlem i Kristdemokraterna. Hos oss får du en möjlighet att arbeta för det du tror på, och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Ta den!

>>> BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

GÖRAN HÄGGLUND
Partiledare (KD)