KRISTDEMOKRATERNAS VIKTIGASTE FRÅGOR

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi

KRISTDEMOKRATERNA AGERAR I SÄKERHETSKRISEN

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Bli medlem i Kristdemokraterna

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Du kan lita på KD. När andra svajar står vi stadigt. En röst på oss är en röst för en ny regering.
Påverka svensk politik till det bättre - bli medlem i KD idag. Använd rabattkoden SVMPCL och få 50 kr rabatt på medlemskapet under första året.*

kd.nu/blimedlem

(* Rabattkoden gäller under januari 2019)
... See MoreSee Less

View on Facebook

Expressen/Demoskop: Kristdemokraterna får en toppnotering på 7,7 procent i väljarstöd

Vi kristdemokrater prioriterar välfärdslöftet, och därför är det viktigt att vi inte får fyra år till med misslyckad socialdemokratisk politik. Vill du vara med i Kristdemokraterna och arbeta för förändring? Bli medlem i KD idag! kristdemokraterna.se/engagera-dig/bli-medlem/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Kristdemokraterna Falkenberg

Nu är vi igång! Framtid Falkenberg börjar nu det politiska arbetet med att styra Falkenberg.Idag har ordförandegruppen i Framtid Falkenberg träffats för första gången den här mandatperioden.

Ordförandena i nämnder och bolag ska i det nya samarbetet träffas varannan vecka för att samordna ledningen av kommunen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Tack för ett nytt år då vi ökat vårt förtroende med 50% och vi fått möjligheten att fortsätta styra Falkenberg med invånarnas bästa för ögonen. Det är detta som driver oss och detta som engagerar oss, och vi lovar att göra vårt yttersta varje dag! ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: