Håkan Johansson, KD

Välkommen till min blogg. Jag skriver om lite av varje som händer i mitt liv, men mest handlar det om:

  • Musik
  • Teknik
  • Politik
Håkan Johansson, Kristdemokraterna Värnamo

Välkommen till min blogg

Kryssa mig gärna i valet

Jag står på andra plats på Kristdemokraternas kommunvalsedel i Värnamo kommun och på åttonde plats på regionvalsedeln.
Den 9 september kan du välja fortsatt mänsklig tillväxt. Du ska kunna lita på Värnamo och Region Jönköpings län!
#kryssahåkan

Mitt valmanifest

Vill du också vara med och påverka?

Hos Kristdemokraterna får du en möjlighet att arbeta för det du tror på och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Ta den!

BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

Värnamo i världen

Människovärde och miljö är de politikområden som är viktigast för mig. Därför har globala överlevnadsfrågor som rättvisa, fred, solidaritet och mänskliga rättigheter alltid legat närmast mitt hjärta.
Vidare är jag intresserad av ideologi och idédebatt. Det är viktigt att kunna sätta in de politiska sakfrågorna i ett större sammanhang.
Om vi bygger rätt i kommun och region så påverkar det världen till det bättre. På samma sätt är det som är bra för världen också bra för Värnamo.
#kryssahåkan

  • Håkan Johansson
  • Kommunpolitiker, KD

Sociala medier

Följ mig gärna på mina sociala medier

Ett långt insiktsfullt inlägg om modernitet, populism och postliberal teologi av @joelsh. Perfekt helgläsning en helg som denna... Rädslans anatomi - NOD https://www.dagen.se/nod/1.1628803

Roligt med bättre resultat i PISA. Men oroas lite över att diskussionen omedelbart blir politiserad. Förstår att medier vill ställa frågor till politiken. Men hoppas att de ägnar de kommande dagarna åt att fördjupa bilden av vilka utmaningarna är - med profession och forskning.

CYBER MONDAY!
DUBBLA STORLEKEN - HALVA PRISET

På fyra år har KD mer än dubblat vårt väljarstöd enligt de sammanvägda undersökningarna på http://pollofpolls.se. Det firar vi med halva priset på medlemskap i KD hela… https://www.instagram.com/p/B5lgwaIJNUk/?igshid=6gt416j5pa2z

The word #Advent means coming. The Lord is coming. This is the root of our hope: the certainty that God's consolation comes to us amidst the troubles of the world. Not a consolation of words, but of His presence among us.

Load More...

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Subcode: 460
Solution: See here for how to solve this error