EBBAS TAL FRÅN ALMEDALEN

KRISTDEMOKRATERNA AGERAR I SÄKERHETSKRISEN

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Bli medlem i Kristdemokraterna

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

1 day ago

Kristdemokraterna Halmstad

KD går som en raket!

Ebba Busch Thor leder Demoskops förtroendemätning. Inför EU-valet visar det sig också att vår toppkandidat Sara Skyttedal har näst högst förtroende av alla kandidater och David Lega ligger också i förtroendetoppen. Mycket lovande inför en valrörelse och vi är mycket taggade!

Vill du stödja KD i EU-valet? Bli medlem!
KD.nu/blimedlem

Undersökningen i sin helhet:
www.aftonbladet.se/nyheter/a/oRjV4m/han-har-hogst-fortroende-bland-eu-kandidaterna-gladjande/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 days ago

Kristdemokraterna Halmstad

Snart är det EU-val, vi håller er uppdaterade med inlägg från våra kandidater.Medverkade i kvällens #aktuellt inför #euval där jag debatterade mot Fredrick Federley. Det här valet handlar inte om att välja mellan superstatsfederalism eller populism. Det finns gott om alternativ för en väg framåt som leder mot ett mer balanserat europasamarbete. Tänker inte acceptera den typen av narrativ som SVT och Dagens Nyheter försöker skapa.

Inslaget finns på SVT play och börjar 18 minuter in.
www.svtplay.se/video/21255083/aktuellt/aktuellt-18-mar-21-00-2?cmpid=del:an:03-18-2019:aktuellt:p...
... See MoreSee Less

View on Facebook

På Kristdemokraterna Hallands vårstämma röstades två rikstingsmotioner från Halmstads partiavdelning igenom.

Den ena motionen handlade om att Sverige snarast ska erkänna Jerusalem som Israels huvudstad och därefter flytta den svenska ambassaden från Tel-Aviv till Jerusalem.

Den andra handlade om att hemförlossning ska ingå i den svenska vårdorganisationen och att tydliga kriterier ska tas fram för vem som ska få rätt till hemförlossning i Sverige. Frågan om hemförlossning drevs av KD-Halland under valrörelsen i valet till regionfullmäktige.

Båda motionerna skrevs av KD-Halmstads ordförande - och 1:e vice ordförande i Driftsnämnden för ambulans, diagnostik och hälsa i Region Halland - Johnny Rosenberg Bodmar. Nu är det upp till rikstinget att ta slutgiltigt beslut senare i år.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Femtio Kristdemokrater samlade på Distriktsstämma och lyssnar just nu på fantastiska David Lega som pratar EU!

För oss Kristdemokrater får EU aldrig bli en federal stat, utan ska vara en familj av länder.
... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: