Ungdomars fotokonst i gångtunnlar i Kungens Kurva

Tillsammans med en representant från Skärholmens stadsdelsnämnd invigde samhällsbyggnadsnämndens ordförande Tomas Hansson (KD) den nya utsmyckningen i gångtunnlarna mellan Kungens Kurva och Skärholmen: 36 stycken uppförstorade fotografier på temat ”Mitt Kungens Kurva”, tagna av elever från Vårbyskolan i Vårby och Lillholmsskolan i Skärholmen.

– Vi jobbar väldigt aktivt med att knyta ihop Skärholmen och Kungens Kurva. Det här är ett praktiskt uttryck för det arbetet. Jag är väldigt glad över att vi kunnat fånga ungdomars perspektiv och hoppas att det här ska göra gång- och cykelvägen mellan områdena tryggare och trevligare, säger Tomas Hansson (KD) i en kommentar. På den nedre bilden syns en av fotograferna tillsammans med sitt verk, en bild av hur himlen speglar sig i Heron Citys fasad.

 

 


Huddinge prisbelönar arbete med lågaffektivt bemötande


Läs mer

Ökad valfrihet för funktionshindrade i Huddinge


Läs mer

Huddinge höjer hemtjänstpengen med 2 procent


Läs mer

Ännu lättare att få hemtjänst i Huddinge


Läs mer

Nu bygger vi två nya förskolor i Huddinge!


Läs mer

Nya regler för hemtjänsten gör Huddinge mer företagsvänligt


Läs mer

Dennis Åström Ullström ny vice ordförande i grundskolenämnnden


Läs mer

Karl Henriksson blir ny ordförande i Vård- och omsorgsnämnden


Läs mer

Vi levererar i kommunen och riksdagen


Läs mer

Bygg cykelvägen genom Flemingsbergsskogen


Läs mer