Huddingekandidater på landstingslistan

På Kristdemokraterna Stockholms läns nomineringsstämma den 2 december fastställdes, bland annat landstingslistorna. Kristdemokraterna i Huddinge var värdar för stämman som hölls på Östra gymnasiet i Skogås. Ella Bohlin toppar tillsammans med Karl Henriksson samtliga landstingslistor i Stockholms län.

– Vi ser varje dag att det behövs en stark kristdemokrati i Stockholms läns landsting, med fokus på en trygg och tillgänglig sjukvård och en kollektivtrafik som man kan lita på. Jag är glad att partiet gett mig förtroendet att tillsammans med vårt landstingsråd Ella Bohlin toppa valsedlarna i länet och ser verkligen fram emot en valrörelse där vi ska lyfta fram hur vi ska kunna ta nästa steg för att möta utmaningarna i stockholmarnas vardag. Här i Huddinge är landstinget den viktigaste arbetsgivaren och de beslut vi fattar i landstingsfullmäktige har oerhört stor betydelse för kommunens utveckling, säger Karl Henriksson (KD).

På landstingslistan för valdistrikt SO = Haninge, Huddinge och Nynäshamn så finns även Dennis Åström Ullström (plats 4), Gorges Barkho (plats 5) och Stephanie Hansson (plats 6) med.

 


Vi levererar i kommunen och riksdagen


Läs mer

Bygg cykelvägen genom Flemingsbergsskoe


Läs mer

Konceptförskola i Sjödalen


Läs mer

Ny förskola i Skogås


Läs mer

De kommande fyra åren


Läs mer

Vill du jobba med KD-politik i Huddinge?


Läs mer

Huddinge representerar i landstinget


Läs mer

KD-Stephanie Enda inkryssade fritidspolitikern i Huddinge


Läs mer

94 procent får sitt förstahandsval i förskolan i Huddinge


Läs mer

Vårt valprogram 2018


Läs mer