Kristdemokraterna i Jönköpings Kommun

Prioriterade frågor

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi
  • Vård och omsorg

Vad vill vi Kristdemokrater

    int(5)

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

För en tid sedan presenterade vi vår lista till kommunfullmäktigevalet i Jönköping, en stor blandning på åldrar, kön, erfarenhet och flera med utländsk bakgrund.
Ett lag i absolut topplklass!
https://t.co/EoBbcF3mCf #jkpgkf

Något är fel på radioljudet eller vad fick ni till kaffet? #jkpgkf

@RundqvistSimon föreslår att hen-motionen ska anses vara besvarad. Bra förslag! Språkrådets regler följer ju kommunen redan. #pol036 #kfjkpg

Load More...

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#200) Access to this data is temporarily disabled for non-active apps or apps that have not recently accessed this data due to changes we are making to the Facebook Platform. https://developers.facebook.com/status/issues/205942813488872/
Type: OAuthException
Code: 200
Please refer to our Error Message Reference.