Kristdemokraterna i Jönköpings Kommun

Andreas Sturesson

Välfärden ska hålla hög kvalité och finnas tillgänglig när man behöver den

  • SMÅ BARN- GRUPPER OCH KLASSER
  • BYGG FLER ÄLDREBOENDEPLATSER
  • MINSKA TRAFIK- KRÅNGLET
  • SLÖSA INTE MED SKATTEPENGARNA

Cecilia Hjorth Attefall

Ett gott samhälle byggs underifrån! Att stödja, stärka och uppmuntra familjer är det viktigaste förebyggande arbete som ett samhälle kan göra!

Margaretha Strömberg

Vad vill vi Kristdemokrater

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

För en tid sedan presenterade vi vår lista till kommunfullmäktigevalet i Jönköping, en stor blandning på åldrar, kön, erfarenhet och flera med utländsk bakgrund.
Ett lag i absolut topplklass!
https://t.co/EoBbcF3mCf #jkpgkf

Något är fel på radioljudet eller vad fick ni till kaffet? #jkpgkf

@RundqvistSimon föreslår att hen-motionen ska anses vara besvarad. Bra förslag! Språkrådets regler följer ju kommunen redan. #pol036 #kfjkpg

Load More...

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.