Årets Alla Hjärtans Dagstårta!

Årets Alla Hjärtans Dagstårta!

Kristdemokraterna har under många år delat ut Alla Hjärtans Dags-tårta till någon som på ett förtjänstfullt sätt gjort ett gott arbete i Karlskoga.

Alla Hjärtans Dagstårtan går i år till Soheila Fors.

• Hon är en svensk författare och föreläsare med inriktning på hedersvåld och gruppkultur.
År 2012 blev hon framröstad som Årets bry-sig-om-are i Karlstad stift. Samma år valdes hon till Årets förebild av dagstidningen Dagen. 2013 blev hon en av flera som uppmärksammades av kungahuset för ”betydande insatser lokalt, regionalt eller nationellt”.

De böcker som har kommit ut hittills är:
• Kärleken blev mitt vapen. 2014
• Bakom varje fönster bor ett hjärta. 2016
I Karlskoga har hon startat Tehuset, en samlingsplats för utländska kvinnor som behöver komma från sin ensamhet och ut till ett socialt sammanhang för att träffa andra kvinnor, lära sig svenska språket och göra olika hantverk. Det här har gett ringar på vattnet, det är flera andra städer i Sverige som också har startat Tehus med liknande verksamhet tack vare Soheilas engagemang.
Soheila har också startat ett skyddat boende i Karlskoga, Saras hus för främst kvinnor som är förföljda och misshandlade inte minst p. g. a. hedersvåld.
Vi kristdemokrater ser att Soheila är ett föredöme för Karlskoga och hon har ett stort, stort hjärta för kvinnor som är förtryckta och har kommit till Sverige som flyktingar. Hon bryr sig, hon förverkligar de drömmar hon bär på. Hon har som måtto: Alla människors lika värde.
Därför vill vi ge årets Alla Hjärtans Dagstårta till Soheila Fors.

GRATTIS och LYCKA TILL i ditt fortsatta arbete.

Bli medlem!

Bli medlem!

Göran HägglundBrinner du för samma frågor som jag?

Jag valde att gå med i Kristdemokraterna för att jag ville förändra samhället. Familjerna behövde mer makt och staten mindre, tyckte jag. Jag ville också arbeta mot rasism och kommumnism, för frihet och medmänsklighet. Idag har vi kommit en bra bit i den riktningen. Valfriheten har ökat samtidigt som välfärden har blivit starkare. Det visar att politiskt arbete är viktigt och gör skillnad.

Jag hoppas att du vill göra samma val som jag gjorde en gång, och bli medlem i Kristdemokraterna. Hos oss får du en möjlighet att arbeta för det du tror på, och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Ta den!

>>> BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

GÖRAN HÄGGLUND
Partiledare (KD)