Detta är våra nya kommunfullmäktige ledamöter

Sara Unosson och Jörgen Nilsson har nu tagit plats i Kommunfullmäktige

KRISTDEMOKRATERNA AGERAR I SÄKERHETSKRISEN

Vad vill vi Kristdemokrater

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Bli medlem i Kristdemokraterna

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

7 days ago

Kristdemokraterna Laholm
View on Facebook

2 weeks ago

Kristdemokraterna Laholm
View on Facebook
View on Facebook

Nu har vi haft vårt första Kommunfullmäktige möte här i Laholm. Vi kommer att ingå i ett sex partistyre, som kommer att styra i minoritet. I Kommunfullmäktige så kommer Sara Unosson och Jörgen Nilsson att sitta som ordinarie, och Lars Gustafsson och Helene Nilsson att sitta som ersättare ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: