Valmöte på torget i Fjugesta

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAIdag 17 maj hade Kristdemokraterna valmöte på torget i Fjugesta. Den nystartade gruppen ”Lonley Hearts Club Band” spelade och sjöng. Gruppen består av 10 ungdomar från Risbergska skolan och Karolinska skolan.
Lars O Molin vårt läns främsta kandidat till EP-valet på plats nummer sju samt Ewa Sundkvist på plats nummer 24 var med och presenterade varför de vill ställa upp i valet.
En viktig fråga som är stor i bergslagen är om vi i Sverige själva skall få bestämma över vargjakten. Det tycker kristdemokraterna så länge arten inte är utrotningshotad

Kristdemokraterna bjöd på ostkaka, sylt, grädde och kaffe och fick möjlighet att presentera sig. Tack för en härlig dag. Glöm inte att gå och rösta!

Lördagen den 24 maj kl 10 – 12

Kom och möt Kristdemokraterna utanför ICA i Mullhyttan. Du får möjlighet att ställa frågor inför EU-valet
Glöm inte att gå och rösta. Din röst behövs! Den senaste möjligheten är söndagen den 25 maj

Lördagen den 17 maj på Torget i Fjugesta

Lars O Molin kommer och berättar om vad Kristdemokraterna vill påverka i Europaparlamentet. Vi får också lyssna till gruppen
Lonley Hearts Club Band
(med f.d. medlemmar från Wrong Direction)

Vi bjuder på ostkaka med sylt, grädde och kaffe

Nu börjar vi!

IMG_0002-e1393686740145Kristdemokraterna i Lekeberg skall nu bygga sin hemsida. Till en början lite trevande försök med Bo Rudolfsson som instruktör. Jonas och Anne-Marie lyssnar och lär. Du är välkommen att titta in till oss för att se vad vi gör.

 

 

Alla Hjärtans dag uppvaktning i Mullhyttan

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vid Alla Hjärtans dag 14 februari, som vi kristdemokrater brukar använda för att uppmärksamma goda aktiviteter och personer som ”gör det lilla extra”, firade vi BRA Maskiner som har erbjudit arbetstillfällen för många personer och på det sättet bidrar till den positiva utvecklingen i Mullhyttan.

IMG_1245[1]

Bli medlem!

Göran HägglundBrinner du för samma frågor som jag?

Jag valde att gå med i Kristdemokraterna för att jag ville förändra samhället. Familjerna behövde mer makt och staten mindre, tyckte jag. Jag ville också arbeta mot rasism och kommumnism, för frihet och medmänsklighet. Idag har vi kommit en bra bit i den riktningen. Valfriheten har ökat samtidigt som välfärden har blivit starkare. Det visar att politiskt arbete är viktigt och gör skillnad. Läs mer