TILLSAMMANS SKAPAR VI SVERIGES BÄSTA KOMMUN

Öckerö är en fantastisk kommun att bo i och mycket är på gång framöver. Men allt är inte perfekt och vi vet att det fortfarande finns stora utmaningar inom många områden. Söndag 9 september är det val och vi söker nu på nytt ditt förtroende att fortsätta utveckla Öckerö till att bli Sveriges bästa kommun!

KRISTDEMOKRATERNAS VIKTIGASTE FRÅGOR

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi
  • Vård och omsorg
  • Trygghet

SÅ HÄR SÄGER ANDRA OM ÖCKERÖ KOMMUN

  • ”SVERIGES LYCKLIGASTE KOMMUNINVÅNARE” - Tidningen Land
  • ”SVERIGES TRYGGASTE ELEVER” - Skolinspektionen
  • ”SVERIGES LÄGSTA ARBETSLÖSHET” - Arbetsförmedlingen

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

KOM OCH VAR MED

Vill du också vara med och påverka?

BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

19 hours ago

Kristdemokraterna Öckerö

Vår gruppledare Jan Utbult lär alla kristdemokrater i VG-regionen hur vi arbetar i politisk majoritet! Mycket bra! ... See MoreSee Less

View on Facebook

KD Öckerö deltar på Kristdemokraternas Regiondag i Göteborg. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Kristdemokraterna Öckerö

Strax startar mandatperiodens första fullmäktige!

KD-gruppen är större, mer laddade och taggade än någonsin!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Kristdemokraterna Öckerö

Även vi från Öckerö partiavdelning stämmer in i gratulationerna till Alf Svensson!Idag fyller Alf Svensson 80 år.

Alf Svensson var partiledare för Kristdemokraterna i 31 år, och är den längst tjänstgörande partiledaren i svensk historia. Alf var den partiledare som ledde Kristdemokraterna in i riksdagen 1991. Han var också den partiledare som ledde partiet in i regeringsställning för första gången.

Alf har under sin politiska gärning kämpat outtröttligt för människovärdet och den lilla människan. Han är en stor förebild för många.

Stort tack Alf för allt ditt arbete för partiet och varma gratulationer på födelsedagen.

*****************************
Vill du uppmärksamma Alfs födelsedag genom att ge en gåva? Alf önskar att man då skänker till Star for Life. Skänk en gåva genom att gå in på länken: starforlife.org/support-us/

Information om Star for Life
Star for Life har som vision att motivera och inspirera ungdomar till ett bättre liv och ökad framtidstro. Ungdomar stimuleras att fokusera på sin utbildning och ta hand om sin hälsa. I Sydafrika och Namibia används programmet för att minska spridningen av hiv och aids. Organisationen bedrivs utan vinstsyfte och är politiskt och religiöst oberoende.
... See MoreSee Less

View on Facebook

BLI MED - BLI MEDLEM!

Efter den stora valframgången i vår kommun så kavlar vi nu upp ärmarna för att ta tag i utmaningarna kommande mandatperiod. Vill du vara med och ha möjlighet att påverka inriktningen på politiken så är du varmt välkommen som medlem i Kristdemokraterna Öckerö.

Att bli medlem är enklare än att skriva ett inlägg på Facebook. Hur du går tillväga finns beskrivet på denna länk: kristdemokraterna.se/engagera-dig/bli-medlem/ . Hur mycket du vill engagera dig är helt upp till dig själv, men vill du utveckla ditt politiska intresse ytterligare så väntar en stor och varmhjärtad partigrupp på dig med öppna armar.

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA ÖCKERÖ!
... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: