• KD-Camilla blev årets bredarydsbo

    Tidernas mest överraskade Årets bredarydsbo är nog Camilla Rinaldo Miller (KD) – trots att det är emot reglerna fick hon ta emot utmärkelsen på årets Bredaryds marknad. Självklart var Kristdemokraterna där och kampanjade.

    Som vanligt sken solen över Bredaryds marknad (för det mesta…) och som vanligt var Kristdemokraterna Värnamo där. Det var många marknadsbesökare som ville samtala och kampanjtidningen Vardagsliv gick åt som smör i solsken.

    Mest spännande på marknaden brukar vara vem som utses till Årets bredarydsbo. När marknadskonferenciéren Camilla Rinaldo Miller, som även är gruppledare för Kristdemokraterna i Värnamo kommun, lämnade över mikrofonen och sammankallande i nomineringskommittén, Petra Mehtola, tog till orda gick det ett överraskat och instämmande sus genom publiken:

    – Årets bredarydsbo är…
    …Camilla Rinaldo Miller!

    En medlem i arrangörskommittén kan nämligen inte få priset, men eftersom Camilla nominerats i 10 års tid bestämde sig övriga i kommittén för att göra en kupp. Så överraskad har vi nog aldrig sett vår fantastiska partikamrat tidigare. Grattis Camilla!

    Tidningen Vardagsliv 2017

    Tidningen Vardagsliv 2017