KRISTDEMOKRATERNAS VIKTIGASTE FRÅGOR

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi

Vad vill vi Kristdemokrater

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

KD i sociala medier

Missa inte agenda! ... See MoreSee Less

I kvällens Agenda debatterar jag bland annat frågan om konfessionella friskolor. Titta gärna!

View on Facebook

Lyssna till Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor i dagens lördagsintervju i Sveriges radio P1 idag lördag kl. 12:55 #välfärdslöftet #svpol #val2018 #kdvästerbotten #sverigesradio ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kristdemokraterna Västerbotten shared Ebba Busch Thor's post. ... See MoreSee Less

Det är inte rimligt med återkommande och institutionaliserade böneutrop som går in i människors hem. Vi måste klara att stå upp för flera friheter samtidigt. Både till religion och från reli...

View on Facebook

Kristdemokraterna Västerbotten shared Kristdemokraterna, Lycksele's post. ... See MoreSee Less

Tack Leif Hallberg, KD seniorernas ordförande för ditt besök i Västerbotten och Lycksele och tack för ett inspirerande tal till oss.

View on Facebook
  • KD i sociala medier: