Distriktet Västra Götaland Norra är det som tidigare var norra Älvsborg . Det finns 13 avdelningar i distriktets organisation och alla har representation i kommunernas fullmäktige. I Västra Götaland är distriktet ett av 5 distrikt.I regionen har distriktet 2 regionfullmäktigeplatser.

Facebook Inlägg

5 dagar sedan

Kristdemokraterna Fyrbodal

Kristdemokraterna kommer inte att bli ett stödparti åt Stefan Löfven eller Socialdemokraterna. För oss kristdemokrater är det politiska innehållet alltid det viktigaste och en socialdemokratisk regering kommer inte att driva politiken i den riktningen som vi önskar.

Det meddelade jag talman Andreas Norlén när vi träffades för ett tredje samtal om Kristdemokraternas syn på regeringsfrågan för en stund sedan. I mötet med talmannen underströk jag att vi vill se en regering som driver Alliansens politik eller en politik som i allt väsentligt är Alliansens politik. Det har vi sagt till väljarna och det står vi fast vid. En röst på Kristdemokraterna är fortfarande en röst för en ny regering och för Ulf Kristersson som statsminister.
... Se MerSe Mindre

Visa i Facebook

3 veckor sedan

Kristdemokraterna Fyrbodal

Idag har jag träffat talman Andreas Norlén för att samtala om Kristdemokraternas syn på regeringsfrågan. För Kristdemokraterna är Ulf Kristersson den naturliga regeringsbildaren, och vi stödjer Ulf Kristersson som statsminister för en alliansregering.

Under veckan som gått har vi sett att Stefan Löfvens regering saknar stöd hos en majoritet i riksdagen. Vi har en ny mittpunkt i Sveriges riksdag som Moderaterna i mångt och mycket utgör. Därför har Ulf Kristersson en god möjlighet att samla ett brett stöd för en alliansregering.

Se hela presskonferensen via Svenska Dagbladet: www.svd.se/i-dag-borjar-allvaret--lofven-forst-ut
... Se MerSe Mindre

Visa i Facebook

1 månad sedan

Kristdemokraterna Fyrbodal

Ebba Busch Thor
Stort tack till alla er som hejat, peppat och stöttat den här valrörelsen! Ni är fantastiska!

Nu är vi på valrörelsens sista dag. Imorgon är det valdagen och den absolut sista chansen att rösta.

Jag hoppas att just du vill rösta på KD. En röst på KD är en röst på förändring. Vården, äldreomsorgen och tryggheten är vår prioritering. För du ska kunna lita på Sverige.
... Se MerSe Mindre

Visa i Facebook