Stödkonsert för Ukraina

Under söndagen den 24 aug hölls en stödkonsert för Ukraina på Confidencen, Ulriksdal. Flera artister medverkade men den som arrangerat det hela var Natalya Pasichnyk, duktig konsert pianist.

 

Trasdockans dag- för utsatta barn!

Under lördagen arrangerades än en gång Trasdockans dag. Förening som stödjer barn som varit utsatta för sexuella övergrepp. Motorcykelklubb kom symboliskt med Trasdockan och Dogge Doggelito sjöng . Debatt hölls också med alla partier. Jag som kristdemokrat kunde stolt berätta om lagar som skärpts och att vi vill stärka lagstiftningen genom att göra barnkonventionen till lag!

 

Besökt valstugan i Nynäshamn

Nynäshamn har varit styrt av socialdemokrater i 99 år !!! Är väl dags för en förändring ! Här besöker jag vår lokala politiker Antonella Pirrone. Vi pratade om jobb och företagande med förbipasserande. Det finns ett reellt hot mot jobblinjen ifall de rödgröna kommer till makten.

 

 

 

Skoldebatt om miljön !

Jag tycker om debatter och idag deltog jag i en på Jensen Education på Kungsholmen. En från vardera parti resp ungdomsförbund . Frågeställning: Vad gör ert parti för att elever innan de lämnar skolan ska ha lärt sig hållbarhetsfrågor? Läroplan, integrera frågan i all undervisning och utbildning av lärare var några saker som kom upp.