Vårt välfärdslöfte för Eksjö

Kristdemokraterna är ett mänskligare val i det allt hårdare politiska klimatet. Vi tror på alla människors lika värde oavsett religion, etnicitet, kön eller sexuell läggning. Vi tycker att Eksjö är en fantastisk plats på jorden, men med vår politik vill vi genomföra en rad konkreta åtgärder som gör Eksjö till den bästa platsen att bo och växa upp på.

Läs mer om vårt valprogram under rubriken Vår politik – Valet 2018!

 

Följ även våra nyhetsuppdateringar på Facebook!

Kristdemokraterna i Eksjös Facebook-sida

Eksjö är en fantastisk plats på jorden

Kristdemokraterna är ett mänskligare val i det allt hårdare politiska klimatet. Vi tror på alla människors lika värde oavsett religion, etnicitet, kön eller sexuell läggning. Vi tycker Eksjö är en fantastisk plats på jorden, men med vår politik vill vi genomföra en rad konkreta åtgärder som gör Eksjö till den bästa platsen att bo och växa upp på.

För att läsa mer om Kristdemokraternas politik klicka vidare

Kristdemokraterna i Eksjös Facebook-sida

Kristdemokraterna i Jönköpings län
Kristdemokraterna

Bli medlem!

Brinner du för samma frågor som jag?

Ebba_studio2_foto_Truls_Busch_ChristensenJag valde att gå med i Kristdemokraterna för att jag vill värna människors rätt till självbestämmande. Jag tror på ett samhälle som byggs underifrån. Därför måste familjerna få bestämma över hur föräldraledigheten fördelas på samma sätt som äldre ska få bestämma mer över hur de vill ha sin äldreomsorg.

Idag hotas egenmakten och självbestämmandet av klåfingriga politiker. Det vill jag och Kristdemokraterna sätta stopp för.

 

>>> BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

Ebba Busch Thor
Partiledare (KD)