Såååå fel och pinsamt LO

Ofta har många tyckt att jag är modig som är både öppet homosexuell och kristdemokrat. Men det finns de som är ännu modigare – LO-medlemmar som är alliansare. Jag tycker verkligen synd om alla LO-medlemmar som röstar på något av allianspartierna, de måste ju vara helt utmobbade av sin ledning.
Medlemmarnas pengar går till att ösla pengar över ett enda parti och till att föra negativ campaigning mot den kanske mest löntagarvänliga regering som Sverige har haft. En sak om LO tar ställning i enskilda frågor och försöker skapa opinion, men att så tydligt ta ställning för ett parti och fullkomligt meja ner andra är inte försvarbart.
När LO:s kommuniaktionschef Marie Linder dessutom säger att de med affischerna vill få igång ett samtal på arbetsplatserna och att LO:s mål är att få de anställsa att rösta på Socialdemokraterna blir man verkligen mörkrädd.
Jag tror dock inte att den här typen av kampanjer går hem i Sverige. Jag tror att saklighet vinner – åtminstone i längden. Saklighet och LO går inte ihop. Kan det till och med vara så att LO därför kommer att bli Socialdemokraternas värsta fiende?

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,