KRISTDEMOKRATERNAS VIKTIGASTE FRÅGOR

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Barn och familj
  • Jobb och äldres ekonomi

KRISTDEMOKRATERNA AGERAR I SÄKERHETSKRISEN

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Bli medlem i Kristdemokraterna

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Du har väl inte missat att Ebba ”går rakt genom rutan” Busch Thor gör just det på KD:s valaffischer som just nu pryder Falkenberg. Ta med mobilen ut och kolla! Och missa inte kvällens partiledarutfrågning på SVT där Ebba är först ut! Du kan även se den här: www.svt.se/nyheter/utfragning-av-kd-ledaren-ebba-busch-thor ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vilken underbar valrörelse! Tack för att ni är med oss på färden mot en ny regering! Vi firar 300 gillare på vår sida, gilla du med - så kör vi ända in i kaklet! ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Kristdemokraterna Falkenberg

Gå in på på P4 Halland och följ resten av debatten via webben. ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: