Höstupptakt Kristdemkraterna Haninge: Nästa valrörelse börjar nu

Kristdemokraterna i Haninge rivstartar höstens politiska arbete med att ha höstupptakt måndag den 21 augusti kl 17.30 utanför Pressbyrån vid Handens pendeltågstation. Under detta tillfälle kommer vi att berätta om hur vi vill förbättra kvalitén inom äldreomsorgen, minska barngrupperna i förskolan och hur tryggheten ska öka för haningeborna.

– Det är snart ett år kvar till valet, och vi börjar redan nu att öka tempot i vårt arbete med att berätta till haningeborna om vad vi har uträttat under mandatperioden och hur vi vill att Haninge ska förbättras framöver. Nästa valrörelse börjar nu och vi kommer arbeta stenhårt för att Haninge ska få ett nytt politiskt styre, avslutar Martin Strömvall, val- och kampanjledare för Kristdemokraterna i Haninge.


#OrangeDay – TILLSAMMANS MOT VÅLD MOT KVINNOR


Läs mer

Flygbladsutdelning i Västerhaninge


Läs mer

ETT HANINGE ATT LITA PÅ


Läs mer

Kvalitet före kvantitet inom Haninges förskolor


Läs mer

Martin Strömvall ny toppkandidat för Kristdemokraterna i Haninge


Läs mer

BYGG EN NY SIMHALL PÅ TORVALLAOMRÅDET


Läs mer

Stor kritik mot utökad vistelsetid på förskolan


Läs mer

VÅRDSERVICETEAM INFÖRS I HANINGE


Läs mer

SOCIALDEMOKRATERNA RÖSTADE NEJ TILL CIVILKURAGEPRIS


Läs mer

KD: UTRED FÖRUTSÄTTNINGARNA FÖR ATT BYGGA ETT NYTT SJUKHUS I HANINGE


Läs mer