Emma Henriksson invald i KD:s partistyrelse

emmahenriksson-6_jpgHuddingepolitikern Emma Henriksson blev vid helgens riksting i Karlstad omvald som ordinarie ledamot i Kristdemokraternas partistyrelse. Vid den slutna omröstningen fick hon näst flest röster efter civil- och bostadsminister Stefan Attefall. Emma Henriksson är gruppledare i riksdagen och partiets talesperson i familjepolitiska och migrationspolitiska frågor.

– Jag är glad och ödmjuk inför det stora förtroendet och också glad över ett riksting där Kristdemokraterna i bred enighet kunde ta viktiga steg framåt, inte minst när det gäller skolpolitiken och stödet till familjerna. Rikstinget var ett viktigt avstamp mot valen nästa år, säger Emma Henriksson i en kommentar.


Snart i Huddinge: Valfrihet inom särskilt boende


Läs mer

Huddinge prisbelönar arbete med lågaffektivt bemötande


Läs mer

Ökad valfrihet för funktionshindrade i Huddinge


Läs mer

Huddinge höjer hemtjänstpengen med 2 procent


Läs mer

Ännu lättare att få hemtjänst i Huddinge


Läs mer

Nu bygger vi två nya förskolor i Huddinge!


Läs mer

Nya regler för hemtjänsten gör Huddinge mer företagsvänligt


Läs mer

Dennis Åström Ullström ny vice ordförande i grundskolenämnnden


Läs mer

Karl Henriksson blir ny ordförande i Vård- och omsorgsnämnden


Läs mer

Vi levererar i kommunen och riksdagen


Läs mer