KD Huddinge söker två kampanjarbetare

Kristdemokraterna i Huddinge söker två kampanjarbetare till valrörelsen inför kommunvalet 2014. Tjänsten är en tidsbegränsad heltidsanställning med varierande arbetstider. Anställningstiden löper från den 4 augusti till och med 16 september eller enligt överenskommelse.

Som kampanjarbetare kommer du att arbeta med att sprida information om vår politik. Du behöver inte vara medlem i partiet, men det är bra om du är bekant med vår politik. De primära arbetsuppgifterna för jobbet är att dela ut material, vara med och arrangera politiska evenemang, prata med våra väljare om Kristdemokraternas politik, stå i valstugan, lappa brevlådor med mera. Du kommer att jobba i grupp tillsammans med andra kampanjarbetare och/eller volontärer i partiet. Oregelbunden arbetstid samt helgjobb är en del av jobbet. Du ska tycka om högt tempo och vara okej med att arbeta utomhus i varierande väder.

För att fungera i tjänsten som kampanjarbetare är det viktigt att du delar Kristdemokraternas värderingar och att du i ditt utåtriktade arbete är väl medveten om att du alltid representerar partiet. Det är ett utåtriktat arbete och därför mycket viktigt att du kan hantera människor på ett bra sätt och att du är duktig på att kommunicera.

Dina kvalifikationer:
– Utåtriktad och social
– Van vid att ta eget ansvar
– Tycker om att jobba i grupp
– Pålitlig och arbetsam
– B-körkort

Kristdemokraterna har styrt Huddinge tillsammans med Moderaterna, Folkpartiet och det lokala partiet Drevvikenpartiet de senaste åtta åren och sedan 2010 även med Centerpartiet. Kristdemokraterna har i dag två ledamöter i kommunfullmäktige, bland dem finns vårt kommunalråd som också är ordförande i samhällsbyggnadsnämnden. Den andre ledamoten är också aktiv landstingspolitiker i Stockholms län.

Vid frågor/intresse kontakta valledare Emma Svensson på telefonnummer: 070 320 39 28 eller e-mail: emma.n.svensson@kristdemokraterna.se


Snart i Huddinge: Valfrihet inom särskilt boende


Läs mer

Huddinge prisbelönar arbete med lågaffektivt bemötande


Läs mer

Ökad valfrihet för funktionshindrade i Huddinge


Läs mer

Huddinge höjer hemtjänstpengen med 2 procent


Läs mer

Ännu lättare att få hemtjänst i Huddinge


Läs mer

Nu bygger vi två nya förskolor i Huddinge!


Läs mer

Nya regler för hemtjänsten gör Huddinge mer företagsvänligt


Läs mer

Dennis Åström Ullström ny vice ordförande i grundskolenämnnden


Läs mer

Karl Henriksson blir ny ordförande i Vård- och omsorgsnämnden


Läs mer

Vi levererar i kommunen och riksdagen


Läs mer