Plan mot organiserad brottslighet ska ge ökad trygghet i Huddinge

Huddinge kommun beslutade på onsdagen att anta en ny strategisk handlingsplan mot organiserad brottslighet. Kommunen vill ta ett samlat grepp för att tillsammans med andra myndigheter stärka arbetet för ökad trivsel och trygghet.

– Vi måste vara tydliga och jobba målmedvetet för att inte organiserad brottslighet ska kunna få fotfäste i kommunen, oavsett om det handlar om motorcykelgäng eller maffialiknande organisationer. Huddinge ska vara en trygg kommun att leva och bo i, både för barn och vuxna. Vi blir en av de första kommunerna i landet med en strategisk plan mot organiserad brottslighet, vilket jag är stolt över. Det är en viktig pelare i upprätthållandet av ett samhälle baserat på lag och rätt, säger Kristdemokraternas kommunalråd Karl Henriksson.


Huddinge prisbelönar arbete med lågaffektivt bemötande


Läs mer

Ökad valfrihet för funktionshindrade i Huddinge


Läs mer

Huddinge höjer hemtjänstpengen med 2 procent


Läs mer

Ännu lättare att få hemtjänst i Huddinge


Läs mer

Nu bygger vi två nya förskolor i Huddinge!


Läs mer

Nya regler för hemtjänsten gör Huddinge mer företagsvänligt


Läs mer

Dennis Åström Ullström ny vice ordförande i grundskolenämnnden


Läs mer

Karl Henriksson blir ny ordförande i Vård- och omsorgsnämnden


Läs mer

Vi levererar i kommunen och riksdagen


Läs mer

Bygg cykelvägen genom Flemingsbergsskogen


Läs mer