• Välkommen till Seniortinget 2018 och 25-årsjubileum

  Ebba 0220-lite Jakob Forssmed_lite

  Till Seniorförbundets vänner och medlemmar!

  Det är snart dags för Seniorting 2018 och Seniorförbundets 25-årsjubileum. Jag har nu förmånen och nöjet att få inbjuda dig till detta evenemang i Stockholm, två högintressanta dagar som också blir ett viktigt avstamp för Seniorförbundets medverkan i Kristdemokraternas kampanjarbete inför 2018 års allmänna val.

  På Seniortinget kommer vi att få lyssna till Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, förste vice partiordförande Jakob Forssmed som i årets valrörelse också är partiets äldrepolitiska frontperson, Susanne Rolfner Suvanto, statlig utredare och expert i äldreomsorgsfrågor mm samt andra ledande KD-politiker.

  SusRolf-lite Peter K lite Roland Utb lite

  Mycket har hänt i förbundet och politiken under det gångna verksamhetsåret, och mycket finns att rapportera om. Men vi har minst lika stor anledning att se framåt och gemensamt planera för vårt fortsatta seniorpolitiska arbete med en kristdemokratisk värdegrund och människosyn. Och för framgångsrika resultat i VAL 2018.

  Till Seniortinget inbjuds – förutom förbundets valda riksårsmötesombud – även andra intresserade medlemmar och sympatisörer att delta.

  Tid och plats – torsdag em 19 april med början kl 12.00 samt fredag fm 20 april (fram t.o.m. lunch) i Landstingshuset på Hantverkargatan 45 i Stockholm. Se vidare bifogat program!

  Anmälan – v.v. bekräfta din deltagaranmälan snarast till förbundskansliet (info@kdsenior.se eller telefon 076-527 25 66)! Platsutrymmet är begränsat, först till kvarn’ gäller.

  Varmt välkommen till Seniorting 2018!

  Stockholm den 20 mars 2018

  Med bästa seniorförbundshälsning,
  Leif Hallberg
  Förbundsordförande

  Programmet finns här: Seniorting2018Program