• Layla Nasiar

  Layla Nasiar

  Layla Nasiar, 35 år, bor i Alsike med sin dotter och jobbar som byggledare på ett konsultföretag norr om Stockholm. Hon tycker om sin ort men saknar ibland möjligheten att kunna göra ärenden på hemmaplan. 

  På fritiden så deltar Layla gärna i olika aktiviteter tillsammans med sin dotter och umgås med vänner och släktingar. Hon har också varit aktiv i föreningen: Knivsta International som erbjuder läxhjälp, modermålsundervisning och aktiviteter med musik och rörelse för barn och unga med utländsk bakgrund.

  Varför är du kristdemokrat?
  – KD brinner för frågor samma frågor som jag och det jag tycker att alla ska fokusera mest på: sjukvård, äldre, familj, barn, jobb, integration och trygghet.

  Vad ger dig energi?
  – Att se att folk mår bra och är glada. Att folk känner sig säkra och trygga och att barnen mår bra både fysiskt och psykiskt. Det är också viktigt att alla får en möjlighet att jobba i Sverige oavsett vad de kommer ifrån och vad har de för svårigheter, som språk.

  Vad vill du förbättra i Knivsta?
  – Jag trivs bra i Alsike, men jag och min dotter åker antingen till Stockholm eller Uppsala för att simma, handla och göra andra äranden. Just utbudet av butiker och service på orten kan bli bättre.

  Här ser du Layla Nasiars uppdrag