• Synnöve Adéll

  Synnöve Adéll

  Synnöve Adéll är 43 år och arbetar med PR och publicering. För nio år sedan flyttade hon från Uppsala till Västra Ängby i Knivsta med sin familj. Det bästa med kommunen är läget utan tvekan, tycker hon – både nära natur och jobb.

  När Synnöve är ledig läggs en hel del tid på trädgården. Eftersom familjen nyligen flyttat till ett nytt hus så har det varit en intensiv vår och sommar där många timmar har lagts på att få ordning på det nya boendet.

  Annars älskar hon att umgås med nära och kära. Att ordna med fester och fixa smarriga efterrätter är ett intresse liksom friluftsliv. Fjällvandringen på sommaren och turerna med längdsskidor på vintern räknas till årets höjdpunkter.

  Varför är du kristdemokrat?
  – Människosynen och det pragmatiska förhållningssättet som partiet har ligger bakom. Man vill göra gott och har ett rationellt och problemlösande sätt som kan appliceras på alla samhällsfrågor.

  Vad driver dig? 
  – Att göra skillnad och att hitta lösningar som underlättar för Knivstaborna är en viktig motor för mig. Privat så handlar det mycket om att vara en del av ett sammanhang och att ta hand om och finnas till för mina nära när de behöver det.

  Vad vill du förbättra i Knivsta? 
  – Knivsta växer snabbt och samhällsbygget måste hinna med. Även människan behöver sitt i form av trivsamma och trygga miljöer. Och barnen behöver bättre möjligheter till lek än vi har idag – det vill jag jobba för.

  Här ser du Synnöve Adélls uppdrag