• 41. Elo Patricia Mayer 45, Account manager, Bro

    Jag jobbar i en internationell chefsbefattning inom tillverkning av industriell elektronik. Efter flera års vistelse utomlands med intensiva studier och arbete har jag och min familj valt att åter bosätta oss i vår hembygd Bro-Himmeta. I mitt arbete är det viktigt att kunna verka från ett fungerande hemmakontor på landet som att enkel kunna pendla till Västerås eller Arlanda.

    Att bo på landet har varit ett självklart val för mig och min familj. Att känna lugnet och att ha närhet till skog och natur ger en härlig avkoppling i vardagen.

    För att kommunen skall utvecklas och växa så behöver vi även ta vara på lansbygdens unika tillgångar. Att skapa goda och attraktiva förutsättningar för familjer och företag som verkar i vår underbara bygd är en viktig fråga för mig.

    Att ha tillgång till en bra skola och utbildning för våra barn, kunna välja skola utifrån sina behov och att enkelt kunna ta del av kulturlivet bör gälla alla i kommunen.

    Jag vill skapa en vision för Köping som cykelkommun där stad och land sys ihop för att främja hälsa, fritid och turism utifrån ett hållbart perspektiv.