• Vårt valmanifest är presenterat

  Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor har idag presenterat kristdemokraternas valmanifest. Ladda hem här: KD_Valmanifest_2018

  Årets val handlar om vilka värderingar vi vill ska prägla vårt land. Kristdemokraterna sätter människovärdet främst och vill prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop. Vården, Äldrefrågorna och Tryggheten är de viktigaste frågorna i valet 2018.

  ”Idag sviker välfärden de allra mest utsatta” säger Eva Johnsson, Kristdemokraternas ledare i regionen och understryker också att under Löfvens regering har vårdköerna exempelvis Kronobergs län fördubblats, äldre får inte plats på äldreboende och brottsoffer får inte upprättelse.

  Det är ett välfärdssvek!

  ”Sverige står inför ett familjepolitiskt vägval där partier på hela den politiska skalan vill försvaga familjens roll i samhället” säger vidare Patrik Åkesson, Riksdagskandidat för Kronobergs län.

  Kristdemokraterna vill tvärtom stärka familjernas inflytande över sin egen situation. Familjen är den viktigaste gemenskapen och den grund som samhället står på.

  Vi lovar inte allt till alla, men kommer att göra allt för att hålla det vi lovar. Vi prioriterar vården, de äldre och tryggheten. Samtidigt tvingas vi naturligtvis att prioritera bort annat, liksom att jobba hårt för att hushålla med skattebetalarnas medel och motverka alla former av slöseri.

  En röst på Kristdemokraterna är en garant för förändring!

  Kontakt:

  Eva Johnsson
  Gruppledare Kristdemokraterna

  Regiongruppen

  E-post: eva.johnsson@kristdemokraterna.se

  Mobil: 070-3777171

  Patrik Åkesson

  Patrik Åkesson
  Riksdagskandidat

  Kristdemokraterna Kronoberg

  patrik.akesson@kristdemokraterna.se

  070-5421700