Internationella familjedagen firad i Gnarp

Det är både spännande och uppmuntrande att som riksdagsman få komma ut till lokalavdelningar också i andra län och på plats vara med om olika utåtriktade aktiviteter. I Nordanstigs kommun firade Kristdemokraterna i fredags, tillsammans med övriga partier i alliansen, den internationella familjedagen.

Jag fick som riksdagsledamot med rötter i Hälsingland, tillsammans med avdelningens ordförande Maria Karström, besöka ett daghem och en friskola och därefter var det familjefest i Gnarp. Det blev succé med ett stort antal barn och familjer som mötte upp.

Vi delade ut blommor och informationsmaterial till föräldrarna. Det var clownmålning och fotografering för att nu nämna några uppskattade aktiviteter. Påpassligt nog hade partierna bokbord med EU-material inför det förestående EU-valet 7 juni. Och de flesta barnfamiljer tog tacksamt emot vårt material inför EU-valet.