De rödgröna offrar tusentals jobb!

En kvällstidning publicerar ett helt uppslag om sosseelitens flitiga användande av avdragsmöjligheten för hushållsnära tjänster, samtidigt som vänsterns Lars Ohly i TV4 myser över att han lyckats få med sej både socialdemokraterna och miljöpartiet på att avskaffa det sk RUT-avdraget om de skulle vinna valet. Avdragsmöjligheten för hushållsnära tjänster är från början en Kristdemokratisk fråga som vi lyckats få majoritet för och genomfört i riksdagen.

Inte nog med det. Nu riskerar även ROT-avdraget att fara all världens väg om nu olyckan skulle vara framme och socialdemokraterna och miljöpartiet till hösten skulle bilda regering med det gamla kommunistpartiet. Logiken kanske talar för att tar man bort det ena, som framförallt ger kvinnor arbetstillfällen så är det också rimligt att plocka bort det andra, som framförallt ger jobb åt män.

Av ideologiskt-socialistiska skäl offrar nu vänsterkartellen utan att blinka ett stort antal arbetstillfällen. Om de rödgröna vinner valet i höst kommer flera tusen lågavlönade, oftast kvinnor, att få sparken. Idag är 11 000 svenskar sysselsatta inom hemservicebranchen, varav uppskattningsvis ett 300-tal i Örebro. Bland dem som arbetar i branschen kommer ca 75 procent från tidigare arbetslöshet. Många får ta sina första kliv in på arbetsmarknaden.

Enligt Skatteverket tillkommer närmare 23 000 unika köpare varje månad bland dem som utnyttjar tjänsten. 71 procent av dessa är dessutom medelinkomsttagare. Allt fler upptäcker möjligheten att utnyttja möjligheterna till hushållsnära avdrag. Det borde lugna de som behöver en klassanalys till frukost för att starta dagen.

RUT-avdraget börjar bli en verklig succé och två av tre svenskar vill ha kvar RUT-avdraget. Vänsterkartellens oförmåga att lyssna på väljarna och deras oförmåga att inse värdet av en växande hemservicesektor är anmärkningsvärd.

Ett genomförande av Vänsterkartellens hot leder till allvarliga konsekvenser som: ökat svartarbete, färre riktiga jobb, sämre skydd för dem som arbetar, mindre skatteintäkter samt mindre tid för stressade familjer som försöker få ihop sitt livspussel med hjälp av hushållstjänster.

Det är bara att tacka och ta emot när Vänsterkartellen så frejdigt placerar vinnande valfrågor i knäet på Kristdemokreterna och Alliansregeringen.