19. Anders Hagstedt – kandidat till kommunfullmäktige

Namn:   Anders Hagstedt
Ålder:    70 år
Civilstånd:   Gift
Yrke:     Konsult och lycklig pensionär

 

Jag heter Anders, bor i Laxå sedan 23 år, är gift med Annemari och trivs med livet.
Jag kommer ursprungligen från Mölndal och har ett arbetsliv som har präglats av öl och vatten. Det startade i Gårda, Göteborg 1973 sen blev det Västra Frölunda.

1989 flyttade jag till Stockholm  och jobbade på Pripps HK till 1999. Därefter till Laxå med arbete på Porla Brunn. Det blev ca 15 år som anställd med väldigt mycket utlandsjobb innan jag tog ut pension och kombinerade detta med lite konsultjobb. .

När jag flyttade till Laxå 1999 var det enda jag kände till om orten att det var en plats ungefär mitt mellan Göteborg och Stockholm och att det var som i många industriorter, ett för långvarigt vänsterstyre utan visioner.

För  åtta år sedan hände något i Laxå. Utvecklingen vände, det blev ordning och reda och Laxå är nu väl rustat för framtiden. Kristdemokraterna är den samlande kraften och garanten för en fortsatt positiv utveckling. Dock finns det orosmoln, en ohelig allians likt det som hänt i rikspolitiken är en faktor som inte skall underskattas. Därför har jag engagerat mig i Kristdemokraterna.
Det tycker jag att Du också skall göra!