5. Håkan Gustavsson – kandidat till kommunfullmäktige

Namn: Håkan Gustavsson
Ålder: 55
Civilstånd: Gift
Yrke: Produktionschef

Jag är född och uppvuxen i Finnerödja, här har jag blivit kvar, just därför att jag trivs väldigt bra här!

Jag har 3 utflugna barn och 2 barnbarn så förutom min fru så är det nu bara en katt inneboende i villan vi bor i.

Har jobbat inom industrin i hela mitt liv varav ett antal år på resande fot, även om det var slitsamt för familjelivet så var det också oerhört berikande att få se andra delar av både Europa och andra delar av världen.

Engagerad i mycket av det som händer (eller borde hända) här på orten sedan många år tillbaka och lägger relativt mycket tid på ideellt arbete.

Just politik är inget som tidigare genom livet har stått så högt på min dagordning men det är trots allt genom ett deltagande i politiken som man har möjlighet att påverka och förändra och det är där jag känner och hoppas att man kan bidra med en del.

Sakfrågor på väldigt lokal nivå är det jag brinner för och det är där jag vill dra mitt strå till stacken, jag resonerar som så att det som är bra för varje enskilt samhälle i kommunen också är bra för kommunen i sin helhet.

Laxå kommun har med sin närhet till både sjöar och natur bra förutsättningar för att locka till sig både fler turister och permanent boende vilket jag anser är en nödvändighet för att kommunen ska fortsätta utvecklas åt rätt håll.

Än så länge anser jag mig relativt ofärgad politiskt och ska försöka i mesta möjligaste mån jobba för ett bra politiskt samarbete framför blockeringar som bygger på partitillhörigheter.