En röst för en nystart av Lysekil!

Ett kryss på Ulrika innebär ärlighet, öppenhet och att jag kommer att arbeta hårt för att få hela Lysekil att växa.

Jag vill se våra barn och ungdomar i skolorna nå framgång efter var och ens förmåga. Jag vill se våra äldre och sjuka få rätt vård med värdighet och valfrihet. Jag vill skapa utrymme för entreprenörskap och utveckling av befintliga företag. Jag vill titta på möjligheten att hitta tomtmark för bostäder och industrimark. Deltidsarbete kan bli heltidsarbete, det ska kännas värt att arbeta. Jag vill locka hit människor att få njuta av Lysekil, både som turist och fastboende.

Jag tror på att göra allt detta tillsammans och i gemensamhet med övriga politiker, tjänstemän och invånare.

Ulrika Häller Lundbäck


Brinner du för samma frågor som jag?

Jag valde att gå med i Kristdemokraterna för att jag ville förändra samhället. Familjerna behövde mer makt och staten mindre, tyckte jag. Jag ville också arbeta mot rasism och kommumnism, för frihet och medmänsklighet. Idag har vi kommit en bra bit i den riktningen. Valfriheten har ökat samtidigt som välfärden har blivit starkare. Det visar att politiskt arbete är viktigt och gör skillnad.

Jag hoppas att du vill göra samma val som jag gjorde en gång, och bli medlem i Kristdemokraterna. Hos oss får du en möjlighet att arbeta för det du tror på, och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Ta den!

BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

GÖRAN HÄGGLUND
Partiledare (KD)