• Paulos Abraha

   

  Paulos Abraha

  Paulos Abraha är 28 år och bor  idag i centrala Sundbyberg med sin fru. Han sitter i kommunfullmäktige och i kultur- och fritidsnämnden som ordinarie ledamot. Paulos är även ersättare i klimat- och hållbarhetskommittén och jobbar idag som politisk sekreterare för partiet i Sundbyberg. Han har en utbildning inom IT och har tidigare jobbat som IT-konsult. 

  – Jag har bott i Sundbyberg i 28 år och är född och uppväxt i Hallonbergen och älskar Sundbyberg. Vår stad har en småstadskänsla men även samtidigt en storstadskänsla, vilket attraherar alla olika typer av människor. I Sundbyberg har vi de perfekta förhållanden som krävs för att bilda en familj i en trygg och säker miljö. Vi har bra tillgång till lokaltrafik samt E4 & E18, som gör Sundbyberg till en viktig mötespunkt.

  – Jag är Kristdemokrat eftersom jag vill se fler av våra kristna värderingar i Sundbyberg. Kristdemokraterna är ett parti som är grundat på de kristna värderingarna och vår viktigaste fråga är familjen, som är samhällets kärna. Den gyllene regeln är avgörande för Sundbybergs framtid; ”Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem.”

  – Det jag vill förändra i Sundbyberg är den otrygghet som smugit sig in i vår kommun. Varje invånare i Sundbyberg ska känna sig trygg och säker oavsett var de befinner sig och oavsett vilken tid på dygnet det är. Dessutom ska familjerna få mer kontroll över sitt vardagsliv och inte styras av staten.