Hamburgare, pommes och milkshake!

Den politiska majoriteten bestående av KD, MP, C och S hade ett par givande dagar på ”Happy Tammsvik:s konferensanläggning”. Att sikta mot de politiska målen kräver att alla gör sitt. Det gäller både politiker och tjänstemän. Vi är varandras framgång myntades som ett bra uttryck för hur mandatperioden ska se ut.

Konferensen startade med en gemensam lunch bestående av just hamburgare, pommes och milkshake vilket för de flesta leder tankarna till McDonalds.Inte så illa faktiskt om man ser till deras unika framgång som snabbmatskedja. Priset på en Big Mac brukar ofta vara en bra mätmetod för att visa ett lands ekonomiska styrka. Nu har vi ingen egen valuta i vår kommun men annars brukar vi kunna locka med bra förutsättningar.

Vad är det annars som gör att Täbygalopp, Brohof-golf, Skaltec och många många andra valt att etablera sig här?  Att inflyttningen är en av de starkaste i länet o.s.v. Att företagsklimatet har förbättrats avsevärt till ett av länets bästa…

Vi har många utmaningar och politiska mål som ska verkställas. För vi siktar framåt och det var just det vår gemensamma konferens lade grunden till.