En skojig profil lämnar!

Göran Hägglund har förgyllt tillvaron i svensk politik med både humor och allvar. En av de mest kända är när han vill ge miljöpartiets Gustav Fridolin företräde i partiledardebatten med motiveringen ” Att han skall snart gå hem…” eftersom han tillämpar sex timmars arbetsdag helt i enlighet med sitt partis politik. Eller???

Hur är det med Bromma flygplats? Gäller andra inte mig.

Munknip GH

I fredags avtackades Göran Hägglund av såväl partikamrater som partimotståndare. Eller vad sägs om vänsterns Jonas Sjöstedt och socialdemokraternas Stefan Löfven. De skojiga bilderna som togs i samband med senaste valaffischerna, dock aldrig uppsatta, inramades och överlämnades från både tidningen Kristdemokraten och TV4.

En kul och resultatinriktad partiledare har gjort sorti!