Bro Park på plats

Många glada besökare slöt upp när Täby Galopp bytte plats och skepnad nu invigd till Bro Park.

Hattar ochIMG_0121 utstyrsel var densamma likaså jockeys och hästar men anläggningen var oslagbart ny och fräsch. De tiotusen besökarna fick njuta av lagom vackert väder och otroligt ivriga hästar med en imponerande vilja att komma först och vinna. Den kände ABBA medlemmen, Benny Andersson, blev trehundratusen rikare och intervjuades om sin häst på plats. Även för oss som inte har det där genuina hästintresset så finns det skäl att vara glada över galoppens etablering i vår kommun. Bland ett sextiotal olika förslag på platser att flytta till valdes just Bro. Det för med sig många ringar på vattnet i form av andra företagsetableringar och många nya arbetstillfällen och invånare.Restaurangen på området som är öppen för allmänheten är väl värd ett besök i en trevlig omgivning.