Inte van att få priser

På kommunfullmäktige gratulerades Årets Upplands-Broare 2016.img-0219

Priset ska gå till en eller flera personer som varit en god förebild för andra inom och/eller utanför Upplands-Bro kommun. Sedan 2012 är det allmänheten som nominerar till priset. Med följande motivering utses Sharmarke Elmi till Årets Upplands-Broare 2016:

Sharmarke brinner för ungdomarna i Upplands-Bro. Han arbetar på fritidsgården i Bro, är fotbollstränare i Kungsängens IF och general för Upplands-Brofestivalen som arrangeras för kommunens ungdomar. Han är det bästa föredöme man kan önska sig och det vore roligt att uppmärksamma att även en ung människa kan göra mycket för sin kommun. Vi vill lyfta en ung person som gör gott i kommunen och är förebild till andra unga i kommunen. Vi vill även motivera honom att fortsätta sitt goda arbete för kommunens ungdomar.

– Jag skulle vilja dela det här priset med alla som jobbar med Upplands-Brofestivalen. – Det känns kul och lite annorlunda att få den här uppmärksamheten. Jag är inte van att få priser, fortsatte pristagaren.