Välkommen Till Kristdemokraterna Motala!

Nu har våran partiledare Ebba Busch Thor även också blivit en youtuber.

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Bli medlem i Kristdemokraterna

Engagera dig här >>>

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

”Att du inte skäms! Jag är stolt över att vi sänker skatten för de undersköterskor, för de sjuksköterskor, för dem som bär vårt land”, säger @BuschEbba till @mikaeldamberg.

Inget lagom med KD:s insats i EU-valet: I EU-parlamentsvalet 2019 fick Kristdemokraterna det högsta valresultatet någonsin med 8,62 procent. Målsättningen, att erövra två mandat, uppnåddes. Detta samtidigt som kampanjbudgeten var liten jämfört med… http://dlvr.it/RKf2rC

Adventsauktion 2019: Kristdemokraterna Motalas traditionsenliga Adventsauktion Lördagen 30 november kl. 14:00 Plats: Hela människan RIA, Källgatan 8, Motala Lotterier och chokladhjul, samt auktion på skänkta varor och paket. (Om du skänker ett paket till… http://dlvr.it/RK8pT7

Ladda mer...

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException
Subcode: 492
Solution: See here for how to solve this error
  • Följ oss på sociala medier: