KD: Ambulans till Tierp

Invånare i hela länet har rätt till ambulans när det behövs. Idag saknas dock god täckning i hela länet. Därför ska ytterligare en ambulans i Tierp finnas tillgänglig dygnet runt. 

 Vi avsätter i landstingets budget 6 miljoner för ambulans i Tierp, Gränby samt Knivsta 

Kristdemokraterna avsätter 1,5 miljoner till särskild ersättning för att vårdcentraler ska kunna bedriva äldremottagningar för personer över 75. Äldremottagningarna ska vara lätta att få kontakt med, det ska finnas möjlighet att ställa frågor om det friska åldrandet, få hjälp med genomgång av medicin och kunna bli erbjuden en fast vårdkontakt.

Brinner du för samma frågor som jag?

Jag valde att gå med i Kristdemokraterna för att jag ville förändra samhället. Familjerna behövde mer makt och staten mindre, tyckte jag. Jag ville också arbeta mot rasism, frihet och medmänsklighet. Idag har vi kommit en bra bit i den riktningen. Valfriheten har ökat samtidigt som välfärden har blivit starkare. Det visar att politiskt arbete är viktigt och gör skillnad.

Jag hoppas att du vill göra samma val som jag gjorde en gång, och bli medlem i Kristdemokraterna. Hos oss får du en möjlighet att arbeta för det du tror på, och bidra med dina tankar och erfarenheter. Du har chansen att bli en av dem som formar framtiden. Ta den!

>>> BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

Ebba Busch Thor
Partiledare (KD)

Hej världen!

Hej världen!

Välkommen till en alldeles nyskapad webbplats hos Kristdemokraterna. Detta är ett första testinlägg. Den nya webbplatsen uppdateras med hjälp av WordPress. Information har skickats per e-post. Om du har frågor kontakta helpdesk@kristdemokraterna.se