Vart tog ungdomarnas bussar vägen?

I samband med skolstarten blev det diskussion kring reglerna för skolskjuts i Nyköping. I en bisats i en artikel om detta påpekades att Eskilstuna bjuder sina skolelever på resor med bussarna. När jag läste detta blev jag lätt upprörd. Varför har inte vår rödgröna majoritet, som säger sig värna både de unga och miljön, ordnat samma system för eleverna i Gnesta?

Läs mer

Kolla bloggen!

Nu har temperaturen börjat stiga i valrörelsen, och ett tecken på det är att debatten på SN:s hemsida blir allt mer intensiv.

Kolla gärna våra företrädares senaste inlägg på SN:s partibloggar!

Vem ska få Vitsippspriset i år?

Varje år delar vi ut ”Vitsippspriset” till någon i Gnesta kommun som gjort det där lilla extra för att vårt samhälle ska utvecklas positivt. Vi vill uppmuntra vardagshjältar! Det får gärna vara en kommunanställd som bjudit på smidig service. Eller någon som på sin fritid stöttat barn, ungdomar, gamla eller handikappade på ett osjälviskt och inspirerande sätt.

Under rubriken ”Vitsippspriset” kan du få veta mer och även se listan över tidigare pristagare. Glöm inte att sen skicka in din nominering till vår ordförande före 23/8.

 

Ny i partiet

– Jo, jag kan nog förstå om en del jag växt upp med här i Gnesta blir lite förvånade. Dels över att jag engagerat mig politiskt, dels över vilket parti jag valt…

   Det berättar Thomas ”TK” Carlsson, en av (KD):s färskaste medlemmar, när vi möter honom för en pratstund utanför hemmet mitt i centrum av Gnesta.

Läs mer