En budget som stärker Regionen

Tidigare i veckan röstade riksdagen ja till Moderaternas och Kristdemokraternas budget. Med det kan vi konstatera att vi nu har en statsbudget för 2019 som prioriterar välfärden och tryggheten, samtidigt som drivkrafterna för jobb stärks.

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 49-50

Hej!

Det är tredje Advent och julen närmar sig med stormsteg! De senaste två veckorna har varit innehållsrika både inrikespolitiskt och för mig personligen med en jämn födelsedag med efterföljande födelsedagsfest. Av det senare skälet, som tog mycket tid i anspråk, blir det ett dubbelnummer av nyhetsbrevet som täcker in både veckorna 49 och 50. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 48

Hej!

Det är Första Advent! Snart bär det iväg till kyrkan för ”Bereden väg”, ”Det susar genom livets strid” och förstås Otto Olssons ”Advent”. Först ska jag dock kort försöka sammanfatta den gångna veckan i regionpolitiken i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 47

Hej!

Precis noll grader visar min utetermometer just nu. Riktigt kyligt har det blivit de senaste dagarna, och vädret passar bättre ihop med almanackan än vad som varit fallet under stora delar av hösten. Trots de lägre temperaturerna utomhus har det i regionpolitiken istället gått ganska hett till den gångna veckan. Jag försöker som vanligt i veckans nyhetsbrev ge en kort resumé över veckan i regionpolitiken. Trevlig läsning!

Läs mer