Nyhetsbrev vecka 24

Hej!

Det är fredag igen och dags att summera veckan i den östgötska regionpolitiken. I tisdags var det exakt 20 år sedan jag gick ut gymnasiet och sprang ut på Katedralskolans trappa i Linköping med studentmössa på. Idag är det många som för den traditionen vidare – grattis till alla dem! Själv befinner jag mig i Stockholm för att vara med vid en släktings disputation vid Handelshögskolan i Stockholm. Ämnet för avhandlingen är entreprenörskap i Open Source-världen. Det ska bli intressant, och kanske inte helt irrelevant när man arbetar politiskt med tillväxtfrågor. Men, först kommer här några rader om den gångna veckan. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 23

Hej!

Eftersom nationaldagen och en alldeles äkta klämdag (dag mellan två helgdagar), inledde veckan, har det endast blivit tre ordinarie arbetsdagar denna vecka. Trots det, har mycket stått på programmet för Kristdemokraterna i Region Östergötland. Något av detta ska jag försöka ge några glimtar från i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer

En budget med investeringar för ett bättre Östergötland

[Pressmeddelande]

Moderaterna och Kristdemokraterna i Region Östergötland presenterade strategisk plan med treårsbudget 2018-2020:

Idag, fredag, har Moderaterna och Kristdemokraterna i Region Östergötland presenterat ett gemensamt förslag på strategisk plan med treårsbudget 2018-2020. Under pressträffen presenterades ett antal förslag som syftar till att skapa attraktivitet, utvecklingskraft och goda livsvillkor i hela Östergötland.

Läs mer