Nyhetsbrev vecka 41

Hej!

Det är fredag och jag befinner mig i Stockholm när det är dag att summera den gångna veckan ur ett regionpolitiskt perspektiv i veckans nyhetsbrev. Det har varit en händelserik vecka med såväl viktiga sammanträden som flera givande studiebesök – och hela tiden har jag haft sällskap av prao-elev David Hagström, som haft sin andra prao-vecka hos mig. Det har varit väldigt roligt at ha med David, som är politiskt intresserad, har riktigt bra koll på aktuella samhällsfrågor och har klarat regionpolitikens många och långa sammanträden galant! Stort tack till dig David och mycket lycka till med dina fortsatta studier! Här kommer så några nedslag i det vi varit med om under veckan. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 40

Hej!

Det är söndagskväll igen, och dags att summera den gångna veckan i regionpolitiken. På nationell nivå har Kristdemokraterna i veckan presenterat sitt alternativa budgetförslag i riksdagen. Mer resurser till välfärd och trygghet, och skattesänkningar för alla – en attraktivt budgetalternativ måste sägas! Hade onekligen varit bra även för oss regionalt om Kristdemokraternas budgetförslag skulle gå vinnande ur budgetomröstningen i riksdagen… Men, nu blir det fokus på regionpolitik i Östergötland i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 39

Hej!

Solen bryter fram mellan molnen när jag sätter mig ned och skriver dessa rader. Trots många orosmoln i den nationella och internationella politiken, har vi kristdemokrater i veckan kunnat glädja oss åt att ännu en mätning har visat att vår partiledare Ebba Busch Thor åtnjuter störst förtroende i befolkningen, av alla partiledare. Det är också glädjande att Kristdemokraterna är det borgerliga parti som har störst förtroende i sjukvårdsfrågor och äldrefrågor. Det är en uppmuntran att ta med sig i det fortsatta arbetet. Regionpolitiken har denna vecka bjudit på ett intensivt och omväxlande program, som här kommer i resumé i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 38

Hej!

Det har blivit söndagskväll igen och ännu en vecka närmar sig sin avslutning. Det regionpolitiska innehållet i veckan, har varit av ett ganska varierat slag, med studiebesök som en ganska genomgående gemensam nämnare. Om studiebesöken, och en del annat, kommer här några rader i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer