Nyhetsbrev vecka 7

Hej!

En vecka fylld med aktiviteter närmar sig sitt slut. En vecka där många av aktiviteterna har varit av lite ovanligare karaktär, än en ’vanlig’ vecka i regionpolitiken. Vad det kan röra sig om ska jag försöka kort sammanfatta i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 6

Hej!

Slutet på veckan närmar sig och det är hög tid att blicka tillbaka på veckans händelser ur ett regionpolitiskt perspektiv. När jag skrev förra veckans nyhetsbrev hade vi nyligen begåvats med stora mängder snö och en riktigt solig vinterdag bjöds. Under veckan har det fina vintervädret gjort sig påmint vid flera tillfällen, än ligger snön kvar och på termometern i mitt fönster står ett minustecken främst. Dessvärre har det för mig mestadels handlat om inomhusvistelse den gångna veckan, men även om det minskat möjlighet att njuta av vackert vinterväder, har det varit flera intressanta och varierande aktiviteter. Ett axplock av dessa kommer här i kortform i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 5

Hej!

Söndagen är här, snön är här och snart är också solen här! I alla fall om man ska lita på väderprognosen. De senaste dagarna har det varit mycket trafikproblem med anledning av snö och halka. Eftersom jag varit ute en del och åkt med bil i tjänsten, är jag glad att alla mina resor har gått bra. En del av de aktiviteterna, och några andra nedslag i veckan, kommer här i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer