Ett Värmland där det är gott att leva

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Sjukvård
  • Trygghet
  • Infrastruktur
  • Landsbygdsutveckling

 

 

"Ett Värmland där det är gott att leva"

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

View on Facebook

1 dag sedan

Kristdemokraterna i Värmland

Elisabeth Kihlström: I våra större kommuner vill vi ha dygnetruntöppna vårdcentraler och på andra orter ska fler vårdcentraler vara kvällsöppna. På så sätt ökar tillgängligheten och akutmottagningarna kan fokusera på just akutsjukvård. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 dag sedan

Kristdemokraterna i Värmland

Och idag kom Inizio som visar 4,8%.BREAKING NEWS
KRISTDEMOKRATERNA ÖKAR KRAFTIGT

Idag kom sannolikt KD:s genombrott i den hårda kampen för att nå 4%-spärren. Efter 3,5 år under 4%-spärren sett till alla mätningars månadssnitt klättrar nu KD över spärren i två mätningar samma dag.

Tidigare idag fick KD 4,0 hos Ipsos och nu smäller Ebba (KD) till med 4,2 hos Sifo, vilket är KD:s bästa Sifo på över 2 år.

ANALYS

Tala om att slå till i sista minuten! Fem i tolv!

Förtidsröstningen inleds på onsdag och med dagens två mätningar ökar nu KD:s chans att komma in i riksdagen väsentligt. Det är fortfarande en rysare då KD:s sammanvägda snitt för augusti månad så här långt är 3,4%. Men kurvan är uppgående och de båda mätningarna hade inte kunnat komma lägligare för Kristdemokraterna.

I samband med en valkampanj får de mindre partierna till skillnad från övriga året nästan lika mycket utrymme som de stora partierna. Det ger partierna större möjlighet att nå ut till väljarna och därmed större möjlighet att stiga i mätningarna.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kjell-Arne Ottosson: Vi måste värna äganderätten! Staten ska inte utan vidare kunna komma och ta över skog som kanske brukats i generationer av en släkt. ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: