Ett Värmland där det är gott att leva

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Sjukvård
  • Trygghet
  • Infrastruktur
  • Landsbygdsutveckling

 

 

"Ett Värmland där det är gott att leva"

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

3 dagar sedan

Kristdemokraterna i Värmland

👏 FOLKHÖGSKOLEVERKSAMHET I FILIPSTAD

✅Under gårdagens sammanträde fattade kultur- och bildningsnämnden beslut om att starta en folkhögskoleverksamhet i Filipstad.

Utbildning är viktigt och Filipstads kommun är i behov av folkhögskoleverksamhet för att höja utbildningsnivån i kommunen. Därför är det mycket glädjande att Region Värmland i god samverkan med Filipstads kommun redan under hösten startar upp en folkhögskoleverksamhet i Filipstad.
... See MoreSee Less

View on Facebook

GLAD NATIONALDAG!

Är inte värderingarna de rätta så är det lätt att prioriteringarna blir fel. Det ser vi också i dagens Sverige. KD lovar inte mycket. Men det absolut viktigaste bara måste fungera! Därför prioriterar vi välfärden. Vård, omsorg, skola, trygghet. Du ska kunna lita på Sverige.

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 veckor sedan

Kristdemokraterna i Värmland

KD fortsätter att öka – är nu uppe i 13%!

Kristdemokraterna är uppe i rekordhöga 13 % och är Sveriges fjärde största parti. Vill du vara med i Kristdemokraterna och arbeta för förändring? Bli medlem i KD idag!

Bli medlem här: kd.nu/blimedlem

Läs om mätningen i sin helhet här: https://scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/…
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 veckor sedan

Kristdemokraterna i Värmland

Kristdemokraterna i Värmland ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: