Ett Värmland där det är gott att leva

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Sjukvård
  • Trygghet
  • Infrastruktur
  • Landsbygdsutveckling

 

 

"Ett Värmland där det är gott att leva"

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

2 dagar sedan

Kristdemokraterna i Värmland
View on Facebook

2 dagar sedan

Kristdemokraterna i Värmland
View on Facebook

ETT LAGOM EU HAR BLIVIT RADIKALT

Vi kristdemokrater går till val på att göra EU lagom igen. Vi har kallats populister av de motståndare som inte vill förstå vår slogan “Make EU lagom again”. Inget kunde vara mer fel. Vår slogan är djupt ideologiskt grundad.

Lagom är ett enklare sätt att beskriva en av EU:s grundprinciper: subsidiaritetsprincipen.

Denna princip innebär att beslut ska fattas på lägsta ändamålsenliga nivå. Detta är något som hotas av såväl extremnationalister som superstatsivrare.

Att rösta #lagom är att är att värna om EU så som det borde vara. Ett EU där vi samarbetar för freden, den fria rörligheten, klimatet och en del annat, men där EU håller fingrarna borta från sånt som bäst beslutas i Sverige eller kring det egna köksbordet.

Tycker du som vi? Bli medlem!
https://KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

Besök på Friskvården i Värmland, Europe direct i Karlstad och Fritidsbanken på Kronoparken i Karlstad med Birgitta Sacredéus, femma på Kristdemokraternas lista till EU! ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 dagar sedan

Kristdemokraterna i Värmland

Birgitta Sacredéus, femma på EU-listan gästade Karlstad och Bishops Arms för att prata EU-val. Rösta #lagom ... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: