Ett Värmland där det är gott att leva

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman.

  • Sjukvård
  • Trygghet
  • Infrastruktur
  • Landsbygdsutveckling

 

 

"Ett Värmland där det är gott att leva"

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

View on Facebook

3 veckor sedan

Kristdemokraterna i Värmland

Gemensamt uttalande från Ebba Busch Thor och Lars Adaktusson angående den senaste tidens turbulens. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 veckor sedan

Kristdemokraterna i Värmland

Glädjande för denna sommaren är att vi är en av de regioner som i sommar kommer kunna hålla flest vårdplatser öppna, vilket gör att patienter på akutmottagningen snabbare kan slussas vidare. ... See MoreSee Less

View on Facebook
View on Facebook

4 veckor sedan

Kristdemokraterna i Värmland

Bifall till Kristdemokraterna Värmlands budget!

KD och Värmlandssamverkan väljer att utveckla istället för att avveckla. I vår budget valde vi att satsa på digitalisering, förebyggande och hälsofrämjande arbete. Pengarna ska användas till aktiviteter som leder till varaktiga och hållbara förändringar i Region Värmlands verksamheter och det i syfte att sänka framtida kostnader och öka kvalitet och tillgänglighet.
... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: