• Dina politiker i kommunen

  Nyheter - Mitt i

  Sara Degrér GRUPPLEDARE Ledamot i Kommunstyrelsen, arbetsutskottet samt utbildningsnämnden Utbildad pedagog Arbetat som projektledare med mera Bor i Stocksund

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Danderyd | Våra politiker - Danderyd

  Håkan Johansson

  Erika Svanström Ordförande Kultur- och fritidsnämnden Ledamot Kommunfullmäktige Bor i Danderyd Statsvetare, arbetar som Head of Public Affairs på ett statligt bolag och driver eget företag. Tidigare erfarenheter: många politiska uppdrag på kommun- och regionnivå. Har arbetat för KD i riksdagen.

  Joachim Gahm

  Joachim Gahm Djursholm Ledamot kommunfullmäktige

  Gunnar Liljegren

  Gunnar Liljegren Ordförande Trygg i Danderyd Kommunfullmäktige ersättare Bor i Danderyd

   

   

   

   

   

   

   

   

  Erik Baggström

  Erik Baggström Ledamot byggnadsnämnden samt ersättare kommunfullmäktige Danderyd

  Danderyd | Våra politiker - Danderyd

  Thomasine von Essen 57 år  Civ Ek Djursholm  Ledamot i Tekniska nämnden  Engagerad i KD sedan 2011. Tidigare förtroendevald på Lidingö

  Kjetil Anthonisen

  Kjetil Anthonisen

  Anders Hultgren

  Anders Hultgren

  Gunilla Bellman – mer kommer

  Owe Svantegård, Danderyd, 78 år 1:e vice ordförande Överförmyndarnämnd, ersättare i Socialnämnden Revisor i KD Seniorförbundet, revisor i KD Danderyd mm Arbetat främst med projektledning/försäljning, senast som Sales Director på Ericsson AB. Nu aktiv som nämndeman i Svea Hovrätt, Ledamot i kyrkofullmäktige, ersättare i Kyrkoråd, styrelsen för SPF, KPR, FRG, Rotary Djursholm mm. På fritiden resor, Friskis, promenader mm. Är mycket med barnbarnen.

  Danderyd | Våra politiker - Danderyd

  Milles Lindgren

  Emelie Samuelson

  Emelie Samuelson och har bott i Danderyd i snart 10 år. Civilingenjör i Samhällsbyggnad från KTH och har jobbat med fastigheter i 15 års tid. Jag är idag konsult och jobbar med både tidiga och sena skeden av olika kommersiella fastighetsprojekt. Privat är jag gift och har tre barn. Jag gillar att spela tennis, att vara i skogen och att jaga.

  Stefan Svanström, Danderyd, 50
  Ersättare i Utbildningsnämnden.
  Trebarnspappa gift med Erika och med rötter i södra Norrland, boende i kommunen sedan sju år tillbaka. Har en bakgrund inom media, ekonomi och politik på riksnivå. Till vardags arbetar jag idag med samhällskommunikation på Attendo, som är Nordens största omsorgsföretag med huvudkontoret i Danderyd. Brinner för att Danderyd ska ha en mångfald av skolor av hög kvalitet, där skola och föräldrar har ett nära samarbete för att ge barnen de bästa förutsättningarna att lära sig.

   

  För att bli medlem, logga in på www.kristdemokraterna.se. Har du frågor är du varmt välkommen att mejla gunnar.liljegren@netsales.se

   

  Brinner du för samma frågor som jag?

  Jag valde att gå med i Kristdemokraterna för att jag vill värna människors rätt till självbestämmande. Jag tror på ett samhälle som byggs underifrån. Därför måste familjerna få bestämma över hur föräldraledigheten fördelas på samma sätt som äldre ska få bestämma mer över hur de vill ha sin äldreomsorg. Idag hotas egenmakten och självbestämmandet av klåfingriga politiker. Det vill jag och Kristdemokraterna sätta stopp för.

  EBBA BUSCH, Partiledare