VÄLKOMMEN TILL KD JÄMTLANDS LÄN!

Kristdemokraterna växer så det knakar. Tillsammans arbetar vi för ett Sverige där:

  • Människan sätts före systemet
  • Alla ska kunna kombinera familjeliv och arbetsliv
  • Du ska kunna lita på välfärden

Vad vill vi Kristdemokrater

KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

Läs mer

Vill du också vara med och påverka?

Så här kan du komma i kontakt med Kristdemokraterna

ENGAGERA DIG!

Kristdemokraterna är garanten för ett återupprättat välfärdslöfte

Bakom långa vårdköer, bristen på äldreboende och statistik om ouppklarade brott finns människor. Människor som blir sjukare för att de inte får vård i tid. Äldre som tvingas bo kvar hemma i otrygghet och ensamhet. Brottsutsatta som tappar tron på samhället när polisen inte lyckas lösa brotten.
Detta är inte hela verkligheten. Det finns mycket som är bra i Sverige, det ska vi påminna varandra om och vara rädda om, men det som brister får politiken inte blunda för.
Nu krävs det goda värderingar som sätter människovärdet främst och politiker som vill och vågar prioritera det som är nödvändigt för att bygga ett samhälle som håller ihop. Vården, äldrefrågorna och tryggheten är de viktigaste frågorna för oss. Vi lovar inte allt till alla men vi håller vad vi lovar.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Facebook Posts

Idag på brottsofferdagen vill vi bara klargöra att det är brottsoffret som ska skyddas, INTE förövaren!

Förra året anmäldes över 8 000 våldtäkter, men bara en bråkdel klarades upp. Att så få våldsbrott klaras upp är ett svek mot de som utsätts och mot de som vågar anmäla.

Samhället måste förebygga brott, men också se till att brottsoffret får upprättelse när ett brott väl skett. Vi behöver fler poliser och skärpta straff för våldsbrott. Alla ska kunna vara trygga, överallt. Du ska kunna lita på Sverige.
... See MoreSee Less

View on Facebook

↗️ Inget parti växer som KD.
↘️ Men S krymper lika rekordartat.

Vi är det nya välfärdspartiet. Det borgerliga välfärdspartiet.
Gå med du också!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Kristdemokraterna Jämtlands Län

Vi bröt dödläget i svensk politik, och gjorde det möjligt för oppositionens partier att ena sig bakom gemensamma krav för välfärden. Som ett resultat av det kommer riksdagen besluta imorgon om 7,5 miljarder extra till kommunerna och regionerna. Det kan räcka till 11 200 undersköterskor eller 8 600 lärare.

Nödropen har hörts länge i hela Sverige. Regeringen har inte lyssnat. Tack vare oss får nu välfärdens kärna det tillskott som verksamheterna så väl behöver. Vi är det borgerliga välfärdspartiet. Vi står upp för välfärdslöftet.


För Östersunds del handlar det om 32 429 563 kr och för Regionen 28,5 miljoner kronor. Ett välkommet tillskott i kassan!
... See MoreSee Less

View on Facebook

S 💙 KD

Du kan andas ut. Det är inte någon ny relation på gång i politiken. Det skulle möjligen vara vänsterprasslet mellan regeringen och januaripartierna då. Deras mål är inte att utveckla Sverige, utan att hålla sig kvar vid makten. Sverige har hamnat i ett vakuum när handlingskraft skulle behövas som bäst. Handlingskraften står oppositionen och speciellt Kristdemokraterna för. Man kan inte annat än 💙 regeringen när de till sist kommer med ett förslag och så visar det sig vara en kristdemokratisk idé från början. Gör som S, följ oss på Facebook... kd.nu/fb

Några kristdemokratiska förslag som regeringen "lånat":

💙 Kömiljarder för att minska vårdköerna
💙 Stimulansbidrag för bättre äldreomsorg
💙 Investeringsstöd för fler äldrebostäder
💙 Förbud mot samröre med terrororganisationer
💙 Fler psykiatriambulanser
💙 Satsningar på barn- och ungdomspsykiatrin

Vi behöver fler sådana som dig. Vi behöver bli fler som jobbar för att det som är viktigt i Sverige ska fungera.

Gå med i KD!
KD.nu/bildelen
... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: