KD – för ett friare och varmare samhälle

Vårt mål är ett samhälle där friheten att forma sitt eget liv går hand i hand med ansvaret för sin medmänniska. Vi vill bygga ett samhälle som håller samman. Ingen ska hållas tillbaka och ingen ska lämnas efter.

KOM OCH VAR MED

Vill du också vara med och påverka?

BLI MEDLEM I KRISTDEMOKRATERNA

Politiken ska inte toppstyra!

Jag tycker att politiken och samhället ska byggas underifrån. Politiken ska stödja och ge förutsättningarna – inte styra. Familjen spelar en avgörande roll, det är där vårt samhälles framtid formas. Vi vill ge mer makt till föräldrarna så att de kan ge en bra grund till sina barn. Vi tycker att de själva ska få bestämma över hur de vill göra med föräldraledigheten, barnomsorgen och tiden med barnen. Vänsterregeringen jobbar tvärtom. De vill minska familjens valfrihet och möjlighet till mer tid för barnen. Det säger jag och alla andra kristdemokrater nej till. Vi kommer ta kampen för familjen.

  • Ebba Busch Thor
  • Partiledare, KD

Följ oss på sociala medier

Med 8,7% av väljarnas röster nådde Kristdemokraterna målet att ta två mandat i Europaparlamentet. I Öckerö kommun visar det preliminära valresultatet att KD får 24,8% och blir, liksom förra EU-valet, det parti som får flest röster.

Tack alla ni öbor som lagt sin röst på Kristdemokraterna. Vi lovar att förvalta det förtroende ni gett oss och att göra allt för att göra EU lagom again!
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Kristdemokraterna Öckerö

MAkE EU LAGOM AGAIN!

Sista kampanjrycket inför morgondagens val. 👍🏼🇪🇺
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vi måste vara rädda om våra hav!
Vår EU-kandidat och ordförande har det som en av sina hjärtefrågor, kolla filmen. Kom ihåg att rösta!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag bjuder vi på gott kaffe, godis och goda samtal utanför Alexius livs på Öckerö! 👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

EBBA HAR STÖRST FÖRTROENDE

Inför europavalet går vår partiledare Ebba Busch Thor upp i toppen i ytterligare en mätning. Ebba är den partiledare som har störst förtroende bland väljarna. Det visar Novus senaste undersökning om förtroendet för partiledarna.

”Det mest påtagliga i den här undersökningen är att förtroendet för Ebba Busch Thor (KD) fortsätter att växa så tydligt. Hon har uppenbarligen en god förmåga att nå ut till väljarna”, säger Torbjörn Sjöström, VD på Novus till SVT Nyheter.

KD tycker att EU ska vara lagom. Det kan låta oskyldigt, men det är något i KD:s slogan i det här valet som provocerar våra motståndare till bristningsgränsen. De vill inte ens förstå vad lagom betyder. Låt oss förklara.

EU befinner sig vid ett vägskäl. På den ena sidan finns de öppet EU-fientliga. På den andra sidan finns de som lägger förslag om mer överstatlighet. Båda alternativen hotar unionen.

KD tycker att EU ska vara lagom. Men det verkar som att lagom har blivit radikalt. Ändå är det vår fasta övertygelse att EU ska fokusera på frågor som kräver gemensamma lösningar och hålla sig borta från sådant som sköts bättre på nationell nivå.

Att kämpa för ett lagom EU är att värna unionen.

Tycker du som vi? Bli medlem!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

KD Öckerö fortsätter att EU-kampanja i ur och skur. Idag står vi i regnet utanför ICA på Hönö. ... See MoreSee Less

View on Facebook

kul inför EU-valet - EBBA OHOTAD ETTA!

Ebba Busch Thor ohotad etta i förtroendetoppen enligt Expressen/Demoskops majmätning. Stefan Löfven, Isabella Lövin, Annie Lööf och Jan Björklund.
De fyra partiledarna i regeringsuppgörelsen rasar.

Undersökningen:
www.expressen.se/nyheter/smallen-for-lofven-fortroendet-rasar/

Gå med i KD!
KD.nu/blimedlem
... See MoreSee Less

View on Facebook

Idag var det EU-kampanj här i samband med loppet Skärgårdsmilen. Här ses våra Henrik Karlsson, Eva Wallin och Isak Samuelsson.
Härligt med alla dessa barn i startfållan innan deras kortare runda startade!
... See MoreSee Less

View on Facebook
  • Följ oss på sociala medier: