Nyhetsbrev vecka 2

Hej!

God fortsättning på 2019! Efter jul-, nyårs- och trettonhelg där jag själv haft möjlighet till avkoppling från det regionpolitiska arbetet, har nu den första hela arbetsveckan på 2019 klarats av. Det känns bra att vara igång och den första veckan har bjudit på flera intressanta möten, som jag återkommer till, men också viss luft i schemat för att planera kommande aktiviteter och ageranden under våren. Det är nytt år och ny mandatperiod, och även om vi från Kristdemokraterna fortsätter i opposition, är vi beredda och laddade för att i nytt parlamentariskt läge bidra och påverka hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och regional utveckling i positiv riktning för alla invånare i Östergötland! Jag ska nu göra några nedslag i årets första arbetsvecka. Trevlig läsning!

Läs mer

En budget som stärker Regionen

Tidigare i veckan röstade riksdagen ja till Moderaternas och Kristdemokraternas budget. Med det kan vi konstatera att vi nu har en statsbudget för 2019 som prioriterar välfärden och tryggheten, samtidigt som drivkrafterna för jobb stärks.

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 49-50

Hej!

Det är tredje Advent och julen närmar sig med stormsteg! De senaste två veckorna har varit innehållsrika både inrikespolitiskt och för mig personligen med en jämn födelsedag med efterföljande födelsedagsfest. Av det senare skälet, som tog mycket tid i anspråk, blir det ett dubbelnummer av nyhetsbrevet som täcker in både veckorna 49 och 50. Trevlig läsning!

Läs mer

Nyhetsbrev vecka 48

Hej!

Det är Första Advent! Snart bär det iväg till kyrkan för ”Bereden väg”, ”Det susar genom livets strid” och förstås Otto Olssons ”Advent”. Först ska jag dock kort försöka sammanfatta den gångna veckan i regionpolitiken i veckans nyhetsbrev. Trevlig läsning!

Läs mer