• Ordförande har ordet!

  Aktuell information till dig som är medlem eller sympatiserar med Kristdemokraterna i Sundbyberg

   

  VÄNSTERSTYRE I SUNDBYBERG – KRISTDEMOKRATERNA I OPPOSITION 

  Förra månaden tillkännagav Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Centerpartiet och Miljöpartiet att de enats om att styra Sundbyberg under nästa mandatperiod. Vi kan bara beklaga att vår stad nu troligen kommer få höjd skatt, färre parkeringsplatser och svällande kommunal byråkrati.

  Vi kristdemokrater har i vår tur enats med Liberalerna och Moderaterna om att ingå i en gemensam opposition med en gemensam politisk plattform. Vi ska bedriva en aktiv oppositionspolitik och vara beredda att ta över ansvaret i det fall vänsterstyret skulle upphöra.

  Högst prioriterat är att åtgärda kommunens stora ekonomiska underskott så att vi har råd att stärka våra kärnverksamheter. Vi kommer dessutom att arbeta för alla frågor som vi gick till val på, som att bebygga Sundbyberg mer varsamt, fler parkeringsplatser, ökad trygghet och fler öppna förskolor.

  Vill du engagera dig i politiken?

  Vi kommer att välja nya ledamöter och ersättare till bolag, styrelser och nämnder i Sundbyberg nu när vi ingår i en ny majoritet. Vill du engagera dig? Ta kontakt med oss antingen på telefon eller e-mail.

  Traditionellt julmöte planerat

  I mitten på december planerar vi vårt traditionsenliga julmöte. Vi kommer att få besök av en gäst från rikspolitiken och äta något gott tillsammans. Vi återkommer senare med plats och tid för detta evenemang.

   

  Maria Bohman Kreij

  Ordförande för lokalföreningen

  Vill du vara med och påverka?

  Bli medlem!
  KD.nu/blimedlem