• KD tredubblade sina mandat – Tack för din röst!

  Kristdemokraterna i Knivsta kan med stor glädje berätta att vi i detta val ökade med hela 84 procent jämfört med förra valet. Detta innebär två till platser i kommunfullmäktige och en större möjlighet att föra fram vår politik.

  Totalt fick vi 8,62 procent av rösterna i kommunen vilket gör oss både stolta och fulla av tillförsikt inför framtiden.

  Vi vill nu tacka våra väljare för att ni lade er röst på oss. Vi har under hela valrörelsen arbetat hårt med att lyfta våra viktigaste frågor för Knivstaborna och upplever nu ett starkt stöd för vår politik.

  Prioriterade frågor för KD

  Några av våra mest prioriterade frågor är att minska de stora barngrupperna i förskolan, men också att stärka resurserna i skolan, minska fritidsgrupperna och skapa förutsättningar för en meningsfull sysselsättning för våra ungdomar.

  Vi vill även arbeta för att fler Knivstabor ska ha en möjlighet att arbeta på hemmaplan genom ett stärkt näringsliv, minska krånglet för pendlare och boende på landsbygden och tycker att det är viktigt att Knivsta som ort får växa i en lagom takt.

  Våra ledamöter i fullmäktige

  De tre som nu får en plats i fullmäktige är Björn-Owe Björk, gruppledare, Per Lindström, ordförande och Caroline Densjö, ersättare i styrelsen. De kommer att arbeta hårt för sina särskilda hjärtefrågor men även övriga områden som vi vill uppnå och som du kan läsa mer om här.

  Extra roligt är också att vi i dag har så många aktiva medlemmar vilket gör att vi har en möjlighet att nå ut på ett bra sätt med vår politik – där idag drygt 40 personer är engagerade i partiet.

  Förhandlingar pågår

  Vi förhandlar just nu med andra partier för att få en så bra utdelning som möjligt av våra tre mandat. Vi lovar dig att göra allt vi kan för att vår politik ska få gehör.

  Stort TACK!