• Nyårsraket av bilder från året

    Nedan följer ett urval av bilder från året som gott. Häng med!
    PerEBPernillaMonicaMagnus1

    I början av året höll vi pressträff när vi fick förstärkning i partiet av Monica Holtstad Sandberg och Pernilla Claar Johansson (bägge tidigare Vrinnevilistan).
    bild 3 Göran Hägglund prydde första tidningen på Norrköpings tidningar.LGA

    Vi kunde se vår fullmäktigeledamot Lars-Göran Arvidsson i Östnytt när han besökte företag i Norrköping.

    bild 1 En av många kampanjepromenader. Här för att informera om att Lars Adaktusson skulle besöka Norrköping.helsidesartikel

    I Norrköpings tidningar gavs Eva-Britt Sjöberg stort utrymme att tala om just utrymme, utrymme för enskilda och för företagande.
    image

    Dåvarande bostadsminister Stefan Attefall besökte Kungsgårdsgymnasiets elever.våp3 våp5Våran dåvarande riksdagsledamot Yvonne Andersson besökte Norrköping för att berätta om vårpropositionen och budget tillsammans med Allianskollegor.
    AK2 AK1 AK6

    Alliansen i Norrköping hade valkickoff där bland andra vår partisekreterare Acko Ankarberg Johansson gästade och talade.

    flygbladsid2Utdelning av flygblad för att visa på att Norrköping kan bättre.
    Vårruset-4_low Vårruset-7_low Vårruset-3_low

     

    Ett gäng kristdemokrat-brudar sprang Vårrruset.

    bild 1 LarsGöran

    Den första valrörelsen för året pågick och passerade. Vi firade en bra valutgång, nästan 6%.

    1544299_792713854081365_6184904258483141787_n 994456_670483573022119_756380186048444461_n

    Almedalen fylldes återigen med politiker och politisk intresserade. En östgötadelegation var på plats, däribland Eva-Britt Sjöberg och Elvira Wibeck från Norrköping.

    _bild 3 _bild 1

    Dags att kicka igång valrörelse nr 2 för året. Det gjorde vi genom grillkväll i Vasaparken på Rix FM festivalen.

    bild 5 bild 1

    När Augustifestivalen var i full gång fylldes Hörsalsparken med politiker. Vi delade ut politiska popcorn bland annat.

    bild 4 tandem

    Förstanamnet på kommunvalsedeln och förstanamnet på landstingsvalsedeln i Norrköping kampanjande en hel del ihop för att förmedla budskapet om samarbete mellan landstinget och kommunerna.

    kvartetten

    Valutgången ledde till politiska förhandlingar och strax därpå meddelades medierna om att en Kvartett har bildat majoritet och ska leda Norrköping den kommande mandatperioden. Fr.v: Kommunalråden Eva-Britt Sjöberg (KD), Reidar Svedahl (FP), Karin Jonsson (C) och Lars Stjernkvist (S).

    kvartettbudgebsr kvartbudg hunddagis2Året avslutades med många artiklar i tidningarna och på radion om Kvartettens satsningar för att lyfta Norrköping.

    Ett spännande år lägger vi bakom oss och vi vill tacka alla ni som har följt och peppat oss under året. Tack för allt arbete du har lagt ner för Kristdemokraterna och slutligen vill vi önska er en fantastisk start på 2015!